Utrecht
ma - za : 09:00 - 21:00

  Ideal    Home

Leer je theorie met 50% korting!

Naast onze online cursus van iTheorie heb je niets anders meer nodig om te slagen voor het CBR bromfiets theorie-examen.

Complete lesstof

De lesstof is net zo ingedeeld als bij het CBR in 8 onderwerpen. Je leert alles wat je nodig hebt om te slagen voor je bromfiets theorie-examen. De lesstof is voorzien van leuke en handige illustraties, foto's en tekeningen.

35 Series oefenvragen

Je oefent telkens tussendoor de net geleerde theorie met een serie oefenvragen. Daardoor weet je onmiddellijk of je de stof hebt gesnapt en beheerst.

8 Theorielessen via ZOOM

Naast je zelfstudie kun je ook 8 live theorielessen volgen die gegeven worden door een theoriedocent. Als je vragen hebt kun je die aan je docent stellen.

8 Toetsen

Als je een onderwerp hebt geleerd ga je verder met een proeftoets. De proeftoets bestaat alleen uit examenvragen die over dat onderwerp gaan. Zo weet je gelijk of je alles goed hebt geleerd en kent.

50 Proefexamens

Daarna krijg je bromfiets proefexamens. Deze werken net zoals bij het CBR bromfiets examen. Je oefent dus alvast op precies dezelfde manier als bij de CBR theorie-examens. Maak je te veel fouten in een bromfiets proefexamens? Dan verwijst de digitale coach je naar die lesstof die je beter nog eens kunt herhalen.

50% Korting

Als je hieronder de online theorie of het boekenpakket besteld, krijg je een waardebon van € 29,-. Deze kun je gebruiken bij het boeken van een praktijk opleiding. Zo krijg je 50% van de kosten voor de theorie weer terug.

Voor de online theorie cursus ontvang je een inlogcode via WhatsApp, waarmee je toegang krijgt tot al het lesmateriaal inclusief 50 oefenexamens.
Het boekenpakket wordt binnen 48 uur verzonden en bevat het papieren theorieboek en een inlogcode voor 10 uur lang online examens oefenen.

Je kunt het theorie-examen zelf aanvragen via het CBR. 
Wil je liever dat wij het voor je regelen? Geen probleem! Geef ons toestemming en wij zorgen ervoor dat je theorie-examen wordt aangevraagd. Zo kun jij je focussen op het leren voor je examen.